Α Π Ο Λ Λ Ω Ν

Η φωτογραφία μου
ΑΠΟΣΤΟΛΗ e-mail ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ choir.apollon@yahoo.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009


3ημερη Εκδρομή στη
Λευκάδα
16 - 17 - 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΓΙΟΣ- ΝΙΚΗΤΑΣ-ΚΑΡΥΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΝΥΔΡΙ -ΑΣΤΑΚΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
1η ΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑστάση για γεύμα, ΒΟΝΙΤΣΑ και άφιξη στη ΛΕΥΚΑΔΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.
2η ΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ και στη συνέχεια ξεκινάμε για τον γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός οι ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ και ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ στάση στην όμορφη παραλία του. Η επόμενη στάση μας θα είναι στο όμορφο κεφαλοχώρι ΚΑΡΥΑ και συνεχίζουμε από ΒΑΣΙΛΙΚΗ με την ωραία παραλία της για να φθάσουμε στο ΝΥΔΡΙ. Παραμονή και γεύμα στο όμορφο ψαροχωρι.. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.
3η ΜΕΡΑ:Πρωινό και αναχώρηση παραλιακά από ΠΑΛΑΙΟΜΥΤΙΚΑ-ΑΣΤΑΚΟ- ΑΙΤΩΛΙΚΟ φθάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΤΟΥΡΛΙΔΑ ένας γραφικός δρόμος φτιαγμένος μέσα στη ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΛΟΛΟΓΓΙΟΥ. Μέσω ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΡΙΟΥ επιστρέφουμε στην Αθήνα το βράδυ, με στάση στον ΙΣΘΜΟ.
ΤΙΜH ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 130€
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελες κλιματιζόμενο πούλμαν.• Διαμονή στο IONIAN STAR HOTEL Β*** κατηγορίας.• Δύο πρωινά.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ : 694.5679048 – 694.5306382 -6949129874

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου